CARE ESTE

Programul nostru

Program Pachetul de la mama?

Facem livrări pe tot parcursul anului, rapid și eficient cu drag de acasă!

Colectăm și livrăm lunar din aproape toată țara! Suntem bucuroși să vă prezentăm programul nostru de plecări din România către destinații din Europa si UK. Firma noastră de curierat rapid vă oferă soluții eficiente și rapide pentru livrarea coletelor dumneavoastră în diverse țări europene.

Programul nostru de plecări din România este următorul:

1. Plecare săptămânală:

• Destinația: Anglia 

Orarul: Plecarea se face în fiecare MARȚI, la ora 18:00 de la sediul nostru din str. Principală 141 C3, sat Geamăna, com. Bradu , Pitesti.

• Tot in aceasta zi colectam si din toata Romania.Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon +4 0755 901 150.

2. Plecare se stabilește telefonic:

• Destinația: Ungaria,Austria,Germania,Luxemburg,Belgia si Olanda

Orarul: se stabilește telefonic.

• Tot in aceasta zi colectam si din toata Romania.Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon +4 0755 901 150.

PROGRAMUL NOSTRU DE PLECĂRI CĂTRE ROMÂNIA ESTE URMĂTORUL:

1. Plecări din Anglia:

• Destinație: România

• Orarul: Plecările se fac în fiecare weekend, în ziua de sâmbătă sau duminică, în funcție de volumul și programul de expediere.

2. Plecări din Olanda,Belgia,Luxemburg,Germania,Austria si Ungaria:

• Destinație: România

• Orarul: Plecările se fac în fiecare weekend, în ziua de sâmbătă sau duminică, din toate țările europene în care avem operațiuni. 


Vă asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în livrarea coletelor dumneavoastră. Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o colectare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +4 0755 901 150  sau prin e-mail la adresa trimitcolet@pachetuldelamama.ro.

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere asistență și să răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră legate de serviciile noastre de curierat rapid în Europa. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare să vă fim de ajutor!

Colaborăm cu parteneri de încredere și experți în domeniu pentru a vă oferi cele mai bune servicii de curierat rapid.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem nerăbdători să fim partenerul dumneavoastră de încredere în livrarea coletelor către Români 

Deschide chat
1
Pachetul de la Mama
Salutare,
Cu ce te putem ajuta?