GAMA NOASTRĂ COMPLETĂ DE

SERVICII OFERITE

Transport internațional de colete din România către

Anglia – Olanda – Belgia -Germania – Danemarca – Austria – Cehia

  • Tur și retur

Pachetul de la mama vine în ajutorul tău exact când ai nevoie! Ești departe de casă și vrei să le trimiți celor dragi câte un pachet cu bunătăți? Pornești într-o aventură în altă țară și cauți pe cineva care să te ajute cu mutatul? Oricare situație ne e familiară, așa că te poți baza pe noi oricând! 

Colectăm și livrăm colete door-to-door în cel mai rapid mod posibil, în maximă siguranță. 

Echipa noastră livrează pachete pe nevoia oricărui expeditor sau destinatar. De la colete mici (alimente, cărți, cosmetice) până la obiecte cu volum mai mare (electrocasnice, mobilă). Suntem flexibili, așa că orice nebunie îți trece prin minte să trimiți, suntem dispuși să îți facem pe plac. 

Nu e nevoie să îți faci griji unde va ajunge pachetul tău. Funcționăm în sistem door-to-door, ceea ce înseamnă că tot ce trebuie să faci e să ne aștepți acasă,  să ne deschizi ușa cu drag și să primești pachetul de la noi.

Ne place să călătorim, așa că preluăm pachete din mai multe județe ale României. De asemenea, încercăm să acoperim o parte cât mai mare a țărilor în care ajungem. Vezi ruta de livrări și programul traseelor. 

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne îmbunătățim serviciile constant. Livrăm pachete la prețuri cât mai accesibile, iar asta poți să vezi și tu accesând lista de prețuri. Mai mult decât atât, îți dăm posibilitatea să calculezi în timp real valoarea coletului tău, cu un instrument simplu denumit calculatorul estimator de costuri.

Este important de menționat faptul că nu ține doar de noi cum va ajunge pachetul tău la destinație. Înainte de trimitere, asigură-te că l-ai împachetat corespunzător. Ce înseamnă asta? Folosește cutii de carton rezistent, iar pentru obiectele fragile, adaugă în plus niște protecții în cutie. Astfel, pachetul trimis de tine va fi mult mai sigur pentru transport și vei scăpa de grija unor posibile probleme, precum curgerea lichidelor din pachet, ciobirea obiectelor fragile, îndoirea cutiilor și așa mai departe. 

Ce pot pune în pachet?

Transportăm orice tip de colet cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase, animalelor vii si orice altceva interzis de lege sau reglementat de legi speciale. 

Putem prelua și carne sau alimente perisabile, numai dacă sunt ambalate în mod corespunzător. Acestea pot fi ambalate în recipiente de plastic, cutii sau orice altceva care împiedică periclitarea celorlalte colete sau a persoanelor care le transportă. 

Dacă te-am convins, plasează-ți comanda AICI completând formularul de trimitere sau sună-ne la +40755 901 150.