GAMA NOASTRĂ COMPLETĂ DE

SERVICII

Transport internațional de colete către

România

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Olanda

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Belgia

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Germania

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Anglia

Acoperire 80% pentru colectare și livrare

Austria

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Luxemburg

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Franța

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Italia

Acoperire 100% pentru colectare și livrare

Ești departe de casă și vrei să le trimiți celor dragi câte un pachet cu bunătăți? Pornești într-o aventură în străinătate și cauți pe cineva care să te ajute cu mutatul? Situațiile ne sunt familiare, stai liniștit! „Pachetul de la mama” vine în ajutorul tău exact când ai nevoie, așa că te poți baza pe noi oricând.

Echipa noastră colectează și livrează door-to-door pachete de orice dimensiuni în cel mai rapid mod posibil și în maximă siguranță, adaptându-se nevoilor oricărui expeditor sau destinatar. Suntem flexibili, așa că, orice nebunie ți-ar trece prin minte să trimiți, suntem dispuși să-ți facem pe plac.

Nu ai de ce să-ți faci griji despre unde va ajunge pachetul pentru tine. Pentru că funcționăm în sistem door-to-door, tu trebuie doar să ne aștepți acasă, să ne deschizi ușa cu drag și să primești pachetul de la noi.

Ne place să călătorim, așa că preluăm pachete din tot mai multe județe ale României. De asemenea, încercăm să acoperim cât mai multe orașe din țările în care ajungem Aici poți să vezi ruta de livrări și programul traseelor. 

Fiindcă suntem pasionați de ceea ce facem, ne îmbunătățim serviciile constant. Livrăm pachete la prețuri cât mai accesibile, ceea ce e lesne de văzut în lista de prețuri. Mai mult, îți dăm posibilitatea să calculezi rapid valoarea coletului tău cu calculatorul estimator de costuri simplu de folosit.

Ce poți pune în pachet?

Transportăm orice tip de colet, cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase, a animalelor vii și a oricărui lucru interzis prin lege sau reglementat de legi speciale.

Putem prelua și carne sau alimente perisabile, dar numai dacă sunt ambalate corespunzător în recipiente de plastic, cutii sau orice împiedică periclitarea celorlalte colete sau a persoanelor care le transportă. Avem și mașină frigorifică, așa că poți să te relaxezi, alimentele n-o să se strice.

Totuși, vrem să ne asigurăm că știi că felul cum va ajunge pachetul tău la destinație nu ține doar de noi. Așadar, înainte de trimitere, fii sigur că l-ai împachetat cum trebuie. Folosește cutii de carton rezistent, iar pentru obiectele fragile adaugă în cutie niște protecții în plus. Astfel, pachetul trimis de tine va fi mult mai sigur în timpul transportului și n-o să mai stai cu grija unor posibile probleme, precum curgerea lichidelor din pachet, ciobirea obiectelor fragile, îndoirea cutiilor și așa mai departe.

Suntem siguri că te-am convins, așa că poți să-ți plasezi comanda AICI, completând formularul de trimitere sau sunându-ne la  +40755 901 150.