LIVRĂM CU BUCURIE CĂTRE

Ești departe de casă și dorești să trimiți celor dragi pachete cu delicatese sau ai nevoie de ajutor pentru o mutare într-o nouă aventură? Cu „Pachetul de la Mama,” nu trebuie să-ți faci griji! Suntem aici să te susținem în orice moment și să-ți oferim servicii de încredere.

Echipa noastră se ocupă cu pasiune de colectarea și livrarea door-to-door a pachetelor de orice dimensiuni în cel mai rapid și sigur mod posibil. Suntem aici pentru a ne adapta nevoilor tale, indiferent cât de neobișnuite ar fi. Nu există limită pentru creativitatea ta atunci când vine vorba de ceea ce poți trimite, iar noi suntem gata să facem tot posibilul să-ți satisfacem dorințele.

Indiferent de unde te afli, pachetul tău va ajunge la tine în siguranță. Funcționăm cu un sistem door-to-door, ceea ce înseamnă că trebuie doar să ne aștepți acasă, să ne deschizi ușa cu un zâmbet și să primești pachetul de la noi.

Iubim călătoriile, așa că colectăm pachete din tot mai multe județe din România și extindem cât mai multe orașe în țările în care operăm. Poți să verifici ruta noastră de livrări și programul traseelor pentru a vedea când te putem ajunge.

Fiind pasionați de ceea ce facem, ne străduim să îmbunătățim constant serviciile noastre. Oferim livrări la prețuri accesibile, iar lista noastră de prețuri este transparentă și ușor de consultat.

 

Ce poți pune în pachet?

Noi transportăm aproape orice, cu excepția unor elemente restricționate precum tutunul, alcoolul, drogurile, substanțele periculoase și animalele vii. Poți chiar să trimiți carne sau alimente perisabile, cu condiția să le ambalezi corespunzător în recipiente de plastic sau cutii.

Cu toate acestea, te rugăm să ai grijă de felul în care ambalezi pachetul tău. Folosește cutii de carton rezistente și asigură-te că obiectele fragile sunt protejate suplimentar. Astfel, pachetul tău va fi în siguranță pe tot parcursul călătoriei.

Suntem siguri că suntem partenerul potrivit pentru tine, așa că poți să-ți plasezi comanda AICI, completând formularul de trimitere sau sunându-ne la +4 0755 901 150

Te așteptăm cu drag să experimentezi serviciile noastre prietenoase și moderne.

Deschide chat
1
Pachetul de la Mama
Salutare,
Cu ce te putem ajuta?