O listă pentru cele mai populare

Întrebări adresate de clienți

Aveți vreo întrebare? Iată răspunsurile....

Ce pot pune în pachet

Transportăm orice tip de colet cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase, animalelor vii si orice altceva interzis de lege sau reglementat de legi speciale. 

Program livrare

Colectăm și livrăm lunar săptămânal din aproape toată țara (vezi ruta de livrari) cu destinația Anglia, Germania, Belgia, Danemarca. Nu e nevoie să îți bați capul cu vreun punct de colectare fix la care trebuie să ajungi tu, căci curierii noștri vin direct la tine acasă. 

Prețul unul colet pe kg

Prețul unui colet per kilogram este variabil și se calculează în funcție de volum. Pentru mai multe detalii, consultă lista de prețuri sau pentru o și mai mare precizie, calculatorul estimator de costuri.

program plecări

Programul plecărilor către: România, Anglia, Austria, Germania, Luxembourg, Belgia sau Olanda - se va stabili doar telefonic.

depunere si ridicare colet

Atât livrările cât și colectările se fac la ușa casei tale, fără alte deplasări, în sistemul door-to-door sau personal la sediul nostru Curtea de Argeș, str. Lascăr Catargiu nr. 33, in timpul orelor de funcționare. Trebuie doar să specifici adresa locației în care te afli, iar noi facem tot efortul să venim la tine în cel mai scurt timp posibil. Predarea și colectarea se face personal de către noi, direct la ușa ta.

produse nepermise in colet

Legea NU ne permite să transportăm tutun, alcool, droguri, animale vii sau orice altceva interzis sau reglementat de legi speciale.

plasare comandă

Pentru comenzi, treaba e simplă. Ne poți contacta telefonic la +4 0755 901 150, unde ne găsești și pe Whatsapp. Suntem disponibili și pe Facebook “Pachetul de la mama” unde ne poți lăsa un mesaj (privat, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Dacă vrei să fii și mai eficient, apasă butonul din dreapta sus a site-ului “Comandă curier” și completează formularul de livrare, cu datele necesare. Desigur că avem și o adresă de email la care răspundem rapid, așa că te îndemn să o folosești trimitcolet@pachetuldelamama.ro.

Deschide chat
1
Pachetul de la Mama
Salutare,
Cu ce te putem ajuta?