O listă pentru cele mai populare

Întrebări adresate de clienți

Transportăm orice tip de colet cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase, animalelor vii si orice altceva interzis de lege sau reglementat de legi speciale. 

Putem prelua și carne sau alimente perisabile, numai dacă sunt ambalate în mod corespunzător. Acestea pot fi ambalate în recipiente de plastic, cutii sau orice altceva care împiedică periclitarea celorlalte colete sau a persoanelor care le transportă. 

Facem livrări pe tot parcursul anului, rapid și eficient cu drag de acasă

Colectăm și livrăm lunar săptămânal din aproape toată țara (vezi ruta de livrari) cu destinația Anglia, Germania, Belgia, Danemarca. Nu e nevoie să îți bați capul cu vreun punct de colectare fix la care trebuie să ajungi tu, căci curierii noștri vin direct la tine acasă. 

Suntem la dispoziția ta pentru livrări de 3 ori pe lună, aproape săptămânal. Datele de plecare din România sunt 1-5-10-15-20-25 a fiecărei luni spre țările în care avem acoperire, respectiv Anglia, Germania, Belgia, Italia și retur. Datele aproximative de retur sunt 3-13-23 din toate țările. După cum poți observa, timpul de livrare a coletelor este de maxim 3 – 5 zile.  Pentru orice modificare a programului, vei fi sunat de către unul dintre membrii echipei Pachetul de la mama. 

Prețul unui colet per kilogram este variabil și se calculează în funcție de volum. Pentru mai multe detalii, consultă lista de prețuri sau pentru o și mai mare precizie, calculatorul estimator de costuri.

  1. ROMÂNIA SPRE ANGLIA -> 1 și 20 ale lunii cu mașină frigorifică;
  2. ROMÂNIA SPRE ANGLIA -> 5 și 25 ale lunii cu mașină normală;
  3. Romania spre Austria, Germania, Luxembourg, Belgia, Olanda – > 5 și 25 ale lunii cu mașină frigorifică;

Retur din toate țările în datele 3-13-23.

Atât livrările cât și colectările se fac la ușa casei tale, fără alte deplasări, în sistemul door-to-door sau personal la sediul nostru Curtea de Argeș, str. Lascăr Catargiu nr. 33, in timpul orelor de funcționare. Trebuie doar să specifici adresa locației în care te afli, iar noi facem tot efortul să venim la tine în cel mai scurt timp posibil. Predarea și colectarea se face personal de către noi, direct la ușa ta.

Nu. Legea NU ne permite să transportăm tutun, alcool, droguri, animale vii sau orice altceva interzis sau reglementat de legi speciale. 

Pentru comenzi, treaba e simplă. Ne poți contacta telefonic la +40755 901 150, unde ne găsești și pe Whatsapp. Suntem disponibili și pe Facebook “Pachetul de la mama” unde ne poți lăsa un mesaj (privat, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Dacă vrei să fii și mai eficient, apasă butonul  din dreapta sus a site-ului “Comandă curier”  și completează formularul de livrare, cu datele necesare. Desigur că avem și o adresă de email la care răspundem rapid, așa că te îndemn să o folosești trimitcolet@pachetuldelamama.ro.